ردیف | نوع مهارت | شرح مهارت | درصد اهمیت |
. | . | . | . |
8 | گوش دادن فعال | داشتن توجه کامل به مطالبی که افراد می گویند، اختصاص دادن زمان برای درک نکاتی که باید انجام شود، پرسیدن سوال در زمان مناسب و وارد صحبت کسی نشدن در زمان نامناسب | 69% |
9 | صحبت کردن | صحبت کردن با دیگران برای انتقال موثر اطلاعات | 69% |
10 | یادگیری فعال | درک مفهوم اطلاعات جدید هم برای حل مسائل جاری و هم آتی و تصمیم گیری | 60% |
11 | استراتژی های یادگیری | انتخاب و استفاده از روش ها و رویه های مناسب آموزشی/ دستورالعملی برای زمان یادگیری یا تدریس مطالب جدید | 60% |
12 | مدیریت منابع مالی | تعیین این که چه میزان پول برای انجام یک کار خرج خواهد شد و حسابداری این مخارج | 56% |
13 | تحلیل عملیات ها | تحلیل نیازها و خواسته های محصول برای خلق یک طراحی | 56% |
14 | حساسیت و هوش اجتماعی | آگاه بودن از عکس العمل های دیگران و درک این که چرا آن ها عکس العمل از خودشان نشان می دهند. | 56% |
15 | نوشتن | برقراری ارتباط موثر در نوشتن آن چنان که برای نیازهای شنونده مناسب است. | 56% |
16 | هماهنگی | تنظیم فعالیت ها در ارتباط با فعالیت های دیگران | 53% |
17 | پایش کردن | پایش/ ارزیابی عملکرد خودتان، دیگر افراد یا سازمان ها برای ایجاد بهبود یا انجام درست کارها | 53% |
| متقاعدکردن | متقاعدکردن دیگران به تغییر نیازها یا تفکرات خود | 50% |
. | . | . | . |
پوشش بیمه در شرایط پاندمی و فورس ماژور
ویژگی ها و نیازمندی های حرفه اکچوئری- بخش هفتم: فعالیت های کاری (3)
ویژگی ها و نیازمندی های حرفه اکچوئری- بخش هفتم: فعالیت های کاری (2)
ها ,زمان ,های ,دیگران ,56% ,انجام ,این که ,صحبت کردن ,در زمان ,نشان می ,می دهند
درباره این سایت